logobleekehoeve
Garderenseweg 130, 3888 LD Uddel  •  t +31 (0)577 40 08 69  •  info@bleekehoeve.nl
tulpjes
button-specials
Herfstarrangementen
zomerarrangementen

De gastenkamers

In Bleeke Hoeve wordt u gastvrij ontvangen en logeert u in een kamer met prachtig uitzicht op de omringende natuur. De vijf gastenkamers zijn fraai afgewerkt en voorzien van boxspring-bedden en eigen modern sanitair, waaronder drempelloze inloopdouches. De verduisterende gordijnen dragen bij aan een ongestoorde slaap, ook overdag. De inrichting van de kamers is eigentijds met hier en daar een klassiek detail. In alle kamers is een waterkokertje aanwezig voor een kopje thee of koffie. Iedere kamer beschikt over radio en flatscreen tv.

Landhuis Bleeke Hoeve


Mensen met een lichamelijke beperking kunnen terecht in de gastenkamer op de begane grond. In de badkamer zijn extra handgrepen geplaatst en het toilet is verhoogd. De openslaande deuren in deze kamer geven toegang tot een eigen terrasje.

De royale kamer met de unieke ronde douche biedt uitzicht aan de voorzijde op de weilanden en bossen van het Kroondomein.

Een identiek uitzicht heeft de iets kleinere eenpersoonskamer. Deze kamer heeft een ruim toilet met wastafel en een aparte royale douche.

De kamer aan de achterzijde kijkt uit over eigen tuin en weiland en laat u genieten van de schitteringen van het Bleeke Meer.

Vanaf de tweede verdieping hebt u zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde een fantastisch uitzicht op de tuin en het omringende landschap.

Kamerprijzen 2019 inclusief ontbijt per nacht:

Tweepersoonskamer
 
€ 89,00

Tweepersoonskamer bij gebruik door één persoon

€ 72,00

Eenpersoonskamer

€ 62,00

Betaling met PIN (bankpas met Maestro of V-Pay logo), of à contant; geen creditcard.

Meer prijzen vindt u bij onze speciale arrangementen.

 

 

arrangementen

culinair
groepen
fietsen
wandelen

Indien u meer informatie wenst omtrent onze op maat gesneden arrangementen, neem dan gerust contact met ons op.

hotels-combined